Tuesday, 1 January 2013

Goodbye 2012 Hello 2013

Assalamualaikum

Hi.

Long time long see. Sudah lama tak update. Ada orang bertanya khabar berita dariku. Alhamdulillah, me actually sihat sahaja. Tak ada apa yang berlaku bencana. Oh anyway, now musim banjir je sekarang. But, alhamdulillah sudah semakin surut. Johor?hujan berlarutan. Takut Johor pula yang banjir lepas ni ye. Harap-harap jangan lah. Now, cuti sekolah pun hampir berakhir. So, welcome back to school adik-adik ku sayang x ! Sudah sampul buku?hihi kasut dah beli? baju mak dah jahitkan?amboii kemain lagi perli ye. Haha but anyway serius sesiapa yang baru habis spm tu confirm 1001% mesti rindukan sekolah. Betul ke tak betul? Of course lah betul kan. HHAHAHA.

2012 sudah berlalu,
Macam-macam dugaan yang kita dapat dan banyak memori, kenangan pada 2012 ni. Me, pada tahun 2012 ini, i memasuki alam yang baru. Alam universiti. Amboi kemain lagi ye and alhamdulillah rezeki yang ku dapat semasa di Unisel ini.

2013, and ye 1st January 2013 today !
I cannot believe that . 19 years old? HAHAHA getting older. Umur pun semakin meningkat. Haihh actually, tak tahu nak berleter apa cuma ialah 2011 and 2012 amat bermakna bagiku even banyak pahit buruk yang ku dapat tetapi itu semua perlu diambil pengajaran dan perlu diperbetulkan silapnya. Eh? whatever lah.



Azam tahun baru?
Oh well, azam tahun baru honestly i tak tahu apa azam tahun baru ini. HAHA teruk bukan? But what i thinking just now is i want to prove yang i boleh berjaya dalam hidup plus nak bantu parent i. Biarlah kita tak hidup dalam kemewahan tetapi biarlah kita hidup bersedarhana. Tak lebih dan tak kurang. Ha yang itu betul. Btw, thank to my friend yang wish happy new year kt i. Thank berbanyak because you all still remember me as ur friend. Thank you so much ! *bighugs* And thank to my baby. Hihi iloveyousomuch sayang. Jangan stress2 ye dah nak final ni. Try ur best fr final exam on 7hb, so good luck !And fr you guys, i just wanna say happy new year, be strong, make more happiness on ur life and hope ur wish will be come ture. That it. Cheer ur life with orang yang tersayang. Amin amin amin !

From, Z xoxo

No comments:

Post a Comment